• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Maasdriel

Zoekt u een elektrische haard in Maasdriel? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment groot is, is het lastig om een keuze te maken. Onze adviseurs informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op dit moment hoog, daarom kijken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Een optie is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp overbodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij elke optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Maasdriel kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Maasdriel

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Maasdriel?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op