• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Lelystad

Wilt u een elektrische haard in Lelystad aanschaffen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden zien van veel merken. Door het ruime aanbod is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze adviseurs informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

 

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische haard, dan zijn er diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het handig om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Lelystad kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Lelystad

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ervaar de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze experts u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Lelystad?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op