• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Leiden

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Leiden? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden zien van meerdere merken. Doordat het assortiment enorm is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van die opties is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel

Elektrische haarden: veel mogelijkheden

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische haard is ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Meerdere modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit meerdere modellen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Leiden kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Leiden

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische sfeerhaarden graag in het echt bekijken? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de specialisten? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Leiden?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op