• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Holten

Wilt u een elektrische haard in Holten kopen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het assortiment groot is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De adviseurs van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar alternatieven voor het verwarmen van hun huis. Eén van die mogelijkheden is een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Holten kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Holten

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische haarden? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de professionals? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Holten?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op