• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Hilversum

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Hilversum? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod groot is, is het ingewikkeld om te kiezen. De experts van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te stoken. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Diverse modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan zijn er diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Hilversum kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Hilversum

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de specialisten? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Hilversum?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op