• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Hengelo

Zoekt u een elektrische haard in Hengelo? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het complex om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De adviseurs van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . Een rookkanaal is namelijk niet nodig. U hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische open haard is ook nog eens goed voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit meerdere modellen. Bij elke optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u de elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Hengelo kopen

Kom langs en koop uw elektrische open haard in de omgeving van Hengelo

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de specialisten? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Hengelo?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op