• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Hellevoetsluis

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Hellevoetsluis? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van meerdere merken. Door het grote aanbod is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De experts van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te stoken. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij elke optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u de elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Hellevoetsluis kopen

Kom langs en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Hellevoetsluis

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische haarden graag in het echt zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de experts? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Hellevoetsluis?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op