• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Heino

Wilt u een elektrische haard in Heino aanschaffen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod groot is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te stoken. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten mogelijk

Diverse vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit meerdere opties. Bij iedere optie is het essentieel om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Heino kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Heino

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Heino?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op