• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Heerde

Wilt u een elektrische haard in Heerde aanschaffen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Door het grote assortiment is het soms complex om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De experts van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis op te warmen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Een rookkanaal is namelijk overbodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Bij elke optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Heerde kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Heerde

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Heerde?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op