• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Hattem

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Hattem? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden zien van veel merken. Doordat het aanbod enorm is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis op te warmen. Eén van die opties is een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij elk model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Hattem kopen

Kom langs en vindt een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Hattem

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Hattem?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op