• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Haarlemmermeer

Wilt u een elektrische haard in Haarlemmermeer kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het assortiment enorm is, is het moeilijk om te kiezen. De specialisten van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: veel mogelijkheden

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Een rookkanaal is namelijk overbodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Verschillende vuurzichten

Verschillende vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Haarlemmermeer kopen

Kom langs en koop een elektrische open haard in de omgeving van Haarlemmermeer

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische haarden graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Haarlemmermeer?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op