• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Gorinchem

Wilt u een elektrische haard in Gorinchem kopen? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden zien van meerdere merken. Door het ruime assortiment is het soms lastig om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De adviseurs van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Eén van die alternatieven is een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan zijn er diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Gorinchem kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Gorinchem

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Gorinchem?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op