• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Flevoland

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Flevoland? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van diverse merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het lastig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houtkachel geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Flevoland kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Flevoland

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische haarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele haardopstellingen en ontdek de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van onze adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Flevoland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op