• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Enschede

Zoekt u een elektrische haard in Enschede? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime aanbod is het soms complex om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De experts van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Keuze elektrische haard de beste

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Verschillende vuurzichten

Meerdere modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische haard de voorkeur heeft, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Enschede kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Enschede

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime aanbod van elektrische haarden graag in het echt zien? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Enschede?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op