• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Eindhoven

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Eindhoven? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden zien van veel merken. Doordat het assortiment groot is, is het lastig om te kiezen. De experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere opties voor het verwarmen van hun huis. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel..

Voordelen elektrische haard

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Meerdere vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Eindhoven kopen

Kom langs en koop uw elektrische haard in de omgeving van Eindhoven

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische open haarden graag in het echt zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Eindhoven?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op