• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Drachten

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Drachten? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van veel merken. Door het grote aanbod is het soms complex om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis op te warmen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

 

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Drachten kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Drachten

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische sfeerhaarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de specialisten? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Drachten?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op