• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Den Helder

Wilt u een elektrische haard in Den Helder kopen? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de mooiste elektrische haarden zien van veel merken. Door het grote aanbod is het soms complex om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens goed voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit meerdere opties. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Den Helder kopen

Kom langs en koop een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Den Helder

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ontdek de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Den Helder?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op