• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Delfzijl

Wilt u een elektrische haard in Delfzijl kopen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod groot is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een rookkanaal is namelijk niet nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens goed voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische haard, dan zijn er meerdere opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Delfzijl kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Delfzijl

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische haarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ontdek de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Delfzijl?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op