• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Boxmeer

Zoekt u een elektrische haard in Boxmeer? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, is het lastig om te kiezen. De experts van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere opties voor het verwarmen van hun huis. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame optie. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische haard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Boxmeer kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Boxmeer

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische open haarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze experts u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Boxmeer?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op