• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Beuningen

Zoekt u een elektrische haard in Beuningen? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het assortiment enorm is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt neerzetten? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten mogelijk

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het essentieel om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Beuningen kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Beuningen

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van onze professionals? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Beuningen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op