• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Amersfoort

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Amersfoort? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden zien van meerdere merken. Doordat het aanbod enorm is, is het ingewikkeld om te kiezen. Onze adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Tegenwoordig zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Keuze elektrische haard de beste

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Diverse modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit diverse opties. Bij elk model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Amersfoort kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Amersfoort

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de specialisten? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Amersfoort?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op