Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Waterdamphaarden van Dimplex

Met de waterdamphaarden van Dimplex haalt u de ideale en gezellige sfeer in huis. Deze elektrische haarden maken gebruik van de zeer innovatieve waterdamptechnologie. Door middel van een waterreservoir en LED/halogeen-lampen, water en een verdamper onstaat er een levensecht sfeervuur! Door het water te verwarmen onstaat er waterdamp, de waterdamp wordt verlicht en zo onstaat er een 'brandend' vuurtje. Dit vuur is bijna niet meer te onderscheiden van houtvuur. 

Haardenexpert levert verschillende soorten waterdamphaarden. Van kleine losse waterdamphaarden of cassettes tot compleet ingebouwde haarden. 

 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Waterdamphaarden

Met de waterdamphaarden van Dimplex haalt u de ideale en gezellige sfeer in huis. Met de unieke Opti-myst® technologie, waar deze waterdamphaarden gebruik van maken, ontstaat er een levensecht en bijna niet meer van echt te onderscheiden vuurbeeld.

Er zijn verschillende soorten waterdamphaarden:

  • Inbouwhaarden
  • Hangende haarden
  • Vrijstaande haarden
  • Inzet haarden

Zo werkt de waterdamp-technologie

Bij een elektrische waterdamphaard van Dimplex bevindt zich onder het houtset een watertank. Vanuit deze watertank zorgt een vernevelaar ervoor dat er neveldamp ontstaat. Door de nevel te verwarmen (met behulp van LED-lampen) begint deze te stijgen. Deze nevel of waterdamp wordt verlicht door de lampen waardoor er een prachtig vuureffect ontstaat. Net als bij echt vuur ontstaat er een levensecht flakkerend driedimensionaal vuurbeeld. De waterdamp reageert op langstrekkende lucht waardoor het vuur ook echt heen en weer beweegd en het nog realistischer wordt.

Al deze haarden hebben hun eigen unieke voordelen. Bekijk op deze pagina alle waterdamphaarden die u kunt kopen bij Haardenexpert. Onze waterdamphaarden zijn scherp geprijsd en worden gratis thuisbezorgd. 

 

Dimplex Opti-myst® elektrische waterdamphaarden bekijken Meer weten over de Dimplex Opti-myst elektrische haarden. Kom dan langs in onze showroom en laat u verrassen door de verbluffende en innovatieve waterdamptechniek.