Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Uitverkoop

Bent u op zoek naar een voordelige gashaard of houtkachel? Wij ruimen regelmatig ons magazijn en showroom op. Hierdoor bieden we een wisselend aanbod aan tegen scherpe outlet prijzen.

'Tweedekansjes'

Zo nu en dan biedt Haardenexpert elektrische haarden ook aan als 'tweedekansjes'. 'Tweedekansjes' zijn haarden die geretourneerd zijn door een klant. Deze haarden zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog in goede staat, er zit nog volledige fabrieksgarantie op. Mocht er een (kleine) beschadiging op het product aanwezig zijn dan staat dat vermeld op de productpagina. Wij vinden dat deze producten een tweede kans verdienen en bieden ze daarom aan tegen een gereduceerd tarief.

Let op: vaak hebben wij van deze tweedekansjes maar 1 product op voorraad. In het geval dat de haard dubbel besteld wordt dan gaat de eerste bestelling die volledig afgerond (en betaald is) voor.

 

23 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

23 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Uitverkoop

Wilt u niet te diep in de buidel tasten, maar wel een prachtige haard in huis hebben? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Op onze ‘Aanbiedingen’ pagina vindt u verschillende outlet-haarden tegen een schappelijke prijs. Denk aan gashaarden, houthaarden, elektrische haarden en zelfs schouwen. En hier kunt u weer onderscheid maken tussen verschillende uitvoeringen. Van een vrijstaande kachel tot een driezijdige inbouwhaard, het assortiment biedt u voldoende keus.

Maar wilt u liever een specifieke haard of schouw met eigen ogen bekijken? Dat kan, let dan op het label ‘Showroommodel’. Houdt uw favoriete haard in het achterhoofd en neem een bezoekje aan onze showroom in Rijssen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u al uw vragen aan ons voorleggen. Wij geven dan niet alleen antwoord op uw vragen, maar bieden ook een passend advies. En sommige modellen zijn zelfs brandend te bekijken. U hoeft het enkel te vragen aan één van onze medewerkers.

Waarschijnlijk is het u ook opgevallen dat bepaalde haarden het label ‘Beste keus’ hebben. Dit zijn onze populairste haarden onder onze aanbiedingen. Bekijk daarom gerust deze pagina en laat je inspireren door ons aanbod. En komt u er niet uit? U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat u een vrijblijvend advies ontvangt. Wij denken graag met u mee om uw droomhaard te realiseren.