• Nestor Martin Q13
  • Nestor Martin Q13

Technische informatie

Model Vrijstaand
Systeem Gesloten
Merk Nestor Martin
Afmetingen Klein
Stijl Modern
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Branderdecoratie Nee
Vermogen 5kW
Afstandsbediening Nee
Achterwand Nee
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Ja
Hoogte glas cm Nee
Breedte glas cm Nee
Diepte glas cm Nee
Diameter rookgasafvoer mm 125
Hoogte cm 52,6
Breedte cm 46,2
Diepte cm 34,4

Handleidingen en downloads

View FileNestor Martin Q13 Handleiding (2.17 MB)
View FileNestor Martin Q13 Maattekening (71.56 KB)

Video(s)

Nestor Martin Q13

Adviesprijs: € 2.350,00

De Nestor Martin Q13 - Volop mogelijkheden


De Nestor Martin Q13 is een kleine moderne houtkachel welke in vier verschillende uitvoeringen is te leveren zoals: basisuitvoering, met voet, met steun of met tablette, zo kan er van het kleine basismodel een compleet andere look worden gegeven. Dankzij het beperkte vermogen en de compacte en strakke vormgeving is de Nestor Martin Q13 ook zeer geschikt om in bijvoorbeeld een woonkeuken te plaatsen.


Maximale verbranding


Ook de Nestor Martin Q13 is voorzien van de unieke woodbox Technologie. Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard en bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!)


Complete haard


Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat. De Nestor Martin Q13 houtkachelheeft een boven- of achteraansluiting, dubbele beglazing, uitneembare aslade en bewegend rooster.


Vragen over dit product?


Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We deliver most of our products in the following countries:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg

*Other countries on request

Andere interessante producten

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!