Element4 Trisore 95

Adviesprijs:
€ 3.695,00
De Element4 Trisore 95 is de grotere broer van de Element4 Trisore 70 en dus geschikt om te plaatsen op een wat langere wand of grotere woonkamer. Doordat de Element4 Trisore 95 wat breder is dan de Trisore 70 lijkt de ruit optisch gezien ook wat lager en ontstaat er een meer horizontaal effect met een hele rij prachtige hoge vlammen.
Model
Inbouw
Systeem
Gesloten
Merk
Element4
Afmetingen
Groot
Stijl
Modern, Tijdloos
Vuurzicht
3-zijdig
Brandstof
Gas, Propaan
Branderdecoratie
Houtset, Kiezels
Vermogen
9,1kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Keramisch glas, Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Inbouw hoogte cm
69,2
Inbouw breedte cm
102,4
Inbouw diepte cm
31,8
Hoogte glas cm
42
Breedte glas cm
99,4
Diepte glas cm
23,2
Diameter rookgasafvoer mm
130/200

De Element4 Trisore 95 - Volop mogelijkheden

De Element4 Trisore 95 is de grotere broer van de Element4 Trisore 70 en dus geschikt om te plaatsen op een wat langere wand of grotere woonkamer. Doordat de Element4 Trisore 95 wat breder is dan de Trisore 70 lijkt de ruit optisch gezien ook wat lager en ontstaat er een meer horizontaal effect met een hele rij prachtige hoge vlammen. De Trisore 95 van element4 is geheel frameless en met diverse opties leverbaar zoals: staalwand, zwart of wit glazen achterwand, daarnaast kan het interieur van de haard worden voorzien van een luxe houtstammen, carrara kiezels, blackstone of brilliants bodembedekker.

Aanpasbaar naar uw eigen wens

U kunt deze gashaard dus geheel naar uw eigen wensen samen stellen. Deze gashaard is op aardgas of propaangas leverbaar en de rookgasafvoer kan tot wel 8 meter horizontaal verlopen waardoor de Trisore 95 in vrijwel iedere woning toepasbaar is. De Element4 Trisore 95 staat mooi in een strakke wand maar met een plateau van natuursteen of MDF kunt u al uw wensen in vervulling laten gaan. De haardplateaus zijn eventueel leverbaar met lade of klepkasten en u kunt er bovenop eventueel een T.V. plaatsen.