Dru Metro 100XT/2

Adviesprijs:
€ 3.495,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland
De Dru Metro 100XT/2 is schitterende royale hoekhaard. Net als de andere Metro haarden is de Metro 100XT/2 slimline voorzien van de Eco Wave techniek
×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Model
Inbouw
Systeem
Gesloten
Afmetingen
Middel
Stijl
Modern, Tijdloos
Vuurzicht
2-zijdig
Brandstof
Gas, Propaan
Branderdecoratie
Houtset, Kiezels
Vermogen
6
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Keramisch glas, Lamellen, Vlak
Bovenaansluiting
ja
Achteraansluiting
nee
Inbouw hoogte cm
80
Inbouw breedte cm
111,7
Inbouw diepte cm
46,9
Hoogte glas cm
41
Breedte glas cm
100
Diepte glas cm
31,9
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Nu vernieuwd! met 41cm hoge glasruit!

De Dru Metro 100XT/2 is schitterende royale hoekhaard. Net als de andere Metro haarden is de Metro 100XT/2 slimline voorzien van de Vario Burner® techniek dat garant staat voor een natuurlijk vlambeeld en een hoge efficiëntie. De unieke brander verdeelt het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard.

Dru Metro 100XT/2

De Dru Metro 100XT/2 kan worden geleverd met een Ceraglass achterwand, de zwart glazen achterwand zorgt dat de vlammen in de achterwand weerspiegelen wat een voller vuurbeeld geeft. Bovendien krijgt u er een houtset bedieningsluik en afstandsbediening bij! De Dru Metro 100XT/2 kan perfect verlengd worden met een haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF, het is dan eventueel mogelijk dit als TV meubel te gebruiken. De haard heeft een gesloten verbrandingssysteem wat inhoudt dat de haard zijn zuurstof niet uit de ruimte haalt waarin de haard staat. De haard haalt zijn zuurstof namelijk van buiten. Dat gaat via een concentrisch rookkanaal. Een concentrisch rookkanaal, zijn 2 pijpen over elkaar heen geschoven. Door de binnenste pijp gaan de rookgas afvoer stoffen, door de buitenste pijp gaan de verse luchttoevoer naar de haard toe.

Dru Metro 100XT/2 - Eco Wave Systeem

Deze haard heeft ook een Eco-Wave systeem, dat is een systeem waarmee u de vlammen kunt regelen via de tablet. Op de app die je moet downloaden zitten 3 standen namelijk: luxe, comfort en spaar stand. Ook zit er nog de custom stand op. Dat is een stand waarmee u zelf de vlammen kunt instellen. Met die stand kunt u de helft van uw gasverbruik ten opzichte van de vol stand besparen! De haard heeft een elektrische ontsteking op de hoofdvlam, de haard heeft dus geen waakvlam, de haard staat dus aan of uit.

Een vergelijkbaar product van de Dru Metro 100 XT 2 is te bewonderen in onze showroom te Apeldoorn. 

Nu 5 jaar garantie mogelijk op deze haard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.