Technische informatie

Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Dru
Afmetingen Middel
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht 2-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie houtset, kiezels
Vermogen 6
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Lamellen, Vlak
Bovenaansluiting ja
Achteraansluiting nee
Inbouw hoogte cm 80
Inbouw breedte cm 111,7
Inbouw diepte cm 46,9
Hoogte glas cm 35,1
Breedte glas cm 102
Diepte glas cm 31,9
Diameter rookgasafvoer mm 100/150

Video(s)

Dru Metro 100XT/2

Adviesprijs: € 3.495,00

De Dru Metro 100XT/2 is schitterende royale hoekhaard. Net als de andere Metro haarden is de Metro 100XT/2 slimline voorzien van de Vario Burner® techniek dat garant staat voor een natuurlijk vlambeeld en een hoge efficiëntie. De unieke brander verdeelt het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard.


Dru Metro 100XT/2


De Dru Metro 100XT/2 kan worden geleverd met een Ceraglass achterwand, de zwart glazen achterwand zorgt dat de vlammen in de achterwand weerspiegelen wat een voller vuurbeeld geeft. Bovendien krijgt u er een houtset bedieningsluik en afstandsbediening bij! De Dru Metro 100XT/2 kan perfect verlengd worden met een haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF, het is dan eventueel mogelijk dit als TV meubel te gebruiken. De haard heeft een gesloten verbrandingssysteem wat inhoudt dat de haard zijn zuurstof niet uit de ruimte haalt waarin de haard staat. De haard haalt zijn zuurstof namelijk van buiten. Dat gaat via een concentrisch rookkanaal. Een concentrisch rookkanaal, zijn 2 pijpen over elkaar heen geschoven. Door de binnenste pijp gaan de rookgas afvoer stoffen, door de buitenste pijp gaan de verse luchttoevoer naar de haard toe.


Dru Metro 100XT/2 - Eco Wave Systeem


Deze haard heeft ook een Eco-Wave systeem, dat is een systeem waarmee u de vlammen kunt regelen via de tablet. Op de app die je moet downloaden zitten 3 standen namelijk: luxe, comfort en spaar stand. Ook zit er nog de custom stand op. Dat is een stand waarmee u zelf de vlammen kunt instellen. Met die stand kunt u de helft van uw gasverbruik ten opzichte van de vol stand besparen! De haard heeft een elektrische ontsteking op de hoofdvlam, de haard heeft dus geen waakvlam, de haard staat dus aan of uit.


Een vergelijkbaar product van de Dru Metro 100 XT 2 is te bewonderen in onze showroom te Apeldoorn. 

Nu 5 jaar garantie mogelijk op deze haard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.


 

Vragen over dit product?


Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We deliver most of our products in the following countries:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg

*Other countries on request

Andere interessante producten

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!