Hero cover image

Zekerheid

Betrouwbare en gecertificeerde organisatie

Aangesloten bij Thuiswinkel, Webwinkelkeur en Sfeerverwarmingsgilde

Voordat u de haard aanschaft, moet u wel een vertrouwelijk gevoel hebben bij het bedrijf. En dat is meer dan logisch. Bij Haardenexpert bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Wij zijn onder andere aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit is hét kwaliteitsmerk voor het aanschaffen van producten via internet. U kunt er dus vanuit gaan dat u met een vertrouwelijke webshop in zee gaat. Wij voldoen namelijk aan de 35 belangrijke criteria op het gebied van veiligheid, wetgeving en financiële zekerheid. Denk hierbij aan privacy, klachtenbemiddeling, garantie, bedenktijd en de verzendkosten. Alle informatie is gemakkelijk op onze website te vinden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij garanderen dat uw persoonlijke gegevens in vertrouwen wordt opgeslagen.

Maar de betrouwbaarheid van Haardenexpert wordt ook benadrukt door het Webwinkelkeur. Dit keurmerk geeft aan dat wij een klantvriendelijke webwinkel zijn. U als klant bent vervolgens vrij om een klantbeoordeling te plaatsen. En uw klantervaring is van harte welkom. Zo kunnen wij onze service waar mogelijk is verbeteren, zodat toekomstige klanten hiervan profiteren. En wellicht u met een nieuwe aankoop. Wilt u al een beter beeld krijgen van hoe onze klanten Haardenexpert ervaren? Door de jaren heen zijn talloze klantbeoordelingen verzameld en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. We hebben exact in kaart gebracht wat de kracht van Haardenexpert is. Maar het belangrijkste is dat u verzekerd bent van kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de informatieverstrekking, het vertrouwelijk omgaan uw persoonlijke gegevens en onze reputatie, maar ook voor de installatie.

Om u de zekerheid te bieden dat onze installateurs de juiste kennis en kunde hebben, is Haardenexpert door de branchevereniging Het Sfeerverwarmingsgilde streng gekeurd. Dit wil zeggen dat iedere haard of kachel op een veilige en correcte manier wordt geïnstalleerd. Hiervoor hebben wij een officiële erkenningsregeling voor installateurs van sfeerverwarming ontvangen. Deze erkenning geeft aan dat wij houtkachels en gashaarden deskundig plaatsen in uw woning. U heeft dus met een vakbekwaam bedrijf te maken.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op