Hero cover image

Wanders
showroom

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

wij zijn officieel Wanders dealer.

Haardenexpert is de officiële dealer van het Nederlandse merk Wanders. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatieve houthaarden en gashaarden. Gaat u voor een haard van Wanders? Dan heeft u een milieuvriendelijke haard die aan alle strenge Europese en Duitse normen voldoet. Het ruime assortiment bestaat uit inzethaarden, inbouwhaarden, hangende haard en vrijstaande kachels. Voor ieder interieur is er wel een prachtige Wanders haard te vinden: modern, nostalgisch of klassiek.

Geïnteresseerd in een haard van het merk Wanders? In de showroom van Haardenexpert kunt u een Wanders haard met eigen ogen bekijken. Loop gerust een rondje en doe inspiratie op voor uw woning. Heeft u tijdens uw bezoek een vraag? Deze kunt gerust stellen aan één van onze deskundige adviseurs. Zij kunnen zelfs een maatschets voor u maken, zodat u het totaalplaatje voor ogen heeft. Wij zetten alvast de koffie klaar! Om alvast de sfeer bij u op te wekken, zijn hieronder enkele Wanders haarden afgebeeld. Uiteraard zijn deze toestellen brandend opgesteld in de luxe showroom in Rijssen.

Bekijk de gashaarden van Wanders

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert