• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Wanders Danta 500 4-zijdig

Gashaarden
€ 4.965

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Wanders Danta 500 4-zijdig
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Wanders Danta 500 4-zijdig

De Wanders Danta 500 vierzijdige gashaard is een revolutie in de gashaardenbranché. Eigenlijk is het een vierzijdige gashaard met een rugwand in één zijde als deel-lijn. De naam vierzijdig wordt afgeleid van het feit dat het toestel maar liefst vier ruiten bevat. Door deze grote glaspartij is er een sensationeel zicht op het vuur gecreëerd bij de Wanders Danta 500, een dergelijk vuurbeeld is nog nooit eerder vertoont door een gesloten productie gashaard. 

Gesloten verbrandingssysteem

De Wanders Danta 500 gashaard heeft een gesloten verbranding, een gesloten verbranding betekend dan de haard zijn zuurstof van buiten haalt door de zelfde pijp als dat de afvoergassen naar buiten gaan. Dit gaat via een dubbel wandige pijp.dat heet een concentrisch afvoer kanaal. Bij een concentrisch afvoerkanaal zijn twee pijpen over elkaar heen geschoven met ruimte tussen de twee pijpen. Door de buitenste pijp gaat de verse lucht naar de haard toe. En door de binnenste pijp gaan de (vieze)afvoer gassen. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee, u kunt het afvoerkanaal bij de gevel laten uitkomen en u bent dus niet verplicht zoals bij een open verbranding, om het afvoerkanaal uit te laten komen bij de nok. U bent dus ook veel flexibeler tot de exacte plek waar de haard komt te staan.

Gashaard met uitstraling

Het krachtige vuurbeeld en de robuuste houtstammenset van de Wanders Danta 500 zorgen voor een ervaring die u niet snel zal vergeten. Doormiddel van de speciale schakelbrander kan u het vermogen van de Wanders Danta 500 een behoorlijk stuk terug schakelen en tóch een hoog vuurbeeld houden. Deze schakelbrander maakt de Wanders Danta 50 dan ook geschikt voor goed geïsoleerde huizen.

Wilt u meer weten over de Danta 500 gashaard serie? neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ben uiteraard van harte welkom in onze showroom te Rijssen, klik hier voor meer modellen binnen de Wanders Danta serie.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkWanders
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
DeurDraaideur
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Wanders Danta 500 4-zijdig Gashaarden

De Wanders Danta 500 4-zijdig is een inbouw gashaard van het merk Wanders.
Ontvang aanbieding