Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Solliciteren klanteservicemedewerker

Ben jij de nieuwe klantenservicemedewerker van Haardenexpert?

Ben jij communicatief vaardig en voel je voldoening wanneer je anderen kunt helpen? Ben je beleefd en weet jij hoe je informatie doeltreffend kunt overbrengen? Ben je gedreven en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? En werk je nauwkeurig genoeg om altijd het overzicht te behouden? Wanneer je alle bovenstaande vragen positief hebt beantwoordt zou jij zomaar de nieuwe klantenservice medewerker bij De Haardenexpert kunnen zijn!

Zoek je een uitdagende baan met erg veel afwisseling en veel eigen verantwoordelijkheid? Kom dan ons team versterken! Samen met je collega’s ben je er verantwoordelijk voor dat iedere klant de aanschaf van een haard beleeft met een glimlach, van verkoop tot aftersales. Je behandelt telefonische servicevragen en onderhoudt contacten met onze installateurs en transporteurs. Daarnaast houd je je bezig met het controleren en verwerken van binnenkomende orders en verricht je diverse administratieve werkzaamheden. Ben jij klaar voor deze uitdagende en afwisselende baan?  Dan stellen wij ons graag wat nader aan je voor! Lees snel verder of neem contact op met 0548-211550 voor meer informatie (vraag naar Jan Beunk).

Solliciteren klanteservicemedewerkerOnze succesvolle werkwijze

Verreweg het grootste deel van onze klanten vindt ons online; klanten doen een aanvraag voor een offerte en de verkopers nemen vervolgens telefonisch contact op. Wanneer de klant serieuze interesse toont maken wij een 3D tekening waarop de haard echt tot leven komt. Wanneer dit ontwerp geheel naar wens van de klant is wordt de handtekening gezet en plannen wij samen met de klant de verdere afwikkeling die bij de installatie van een haard komt kijken. Na de installatie blijven wij de vraagbaak voor service en onderhoud. Ook komt een deel van onze verkopen voort uit onze fraaie showroom waar wij dagelijks klanten verwelkomen. We voorzien ze desgevraagd van passend advies of hopen te inspireren met onze vele showroommodellen en haardpresentaties.

.

Werken bij Haardenexpert betekent

Wie zijn wij

Haardenexpert is een gezonde en hard groeiende onderneming met veel ambitie. We zijn een echt familiebedrijf met een christelijke geloofsovertuiging. Dat houdt in dat de winkels op zondag en christelijke feestdagen gesloten zijn en dat je open moet staan voor onze bedrijfscultuur.  Momenteel besturen we nog twee haardenspeciaalzaken, ieder met een prachtige showroom en een succesvol concept. In 2021 hopen wij hier nog een geheel nieuw (retail)concept aan toe te voegen. 


Wil jij graag een bijdrage leveren aan de verdere groei van Dé Haardenexpert? 

Zie je voor jezelf een rol weggelegd binnen onze organisatie? Sta jij te popelen om ons jonge enthousiaste team te komen versterken met je inzet en sociale vaardigheden? Bekijk dan snel of je past in onderstaande profielschets! Voel je je aangesproken door onze verwachtingen? Lijkt ons profiel je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Jan Beunk via 0548-211550 of jbeunk@haardenexpert.nl.  

Solliciteren klanteservicemedewerker