Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom


Solliciteren verkoopmedewerker senior


Ben jij de nieuwe verkoopmedewerker senior van Haardenexpert?

Ben je communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Weet jij hoe je informatie overbrengt op een doeltreffende en overtuigende manier? Ben je gedreven en behaal je voldoening uit tevreden klanten en gehaalde targets? Hou je van het klantencontact en weet je vaak de juiste toon te raken? Ben je een teamspeler die ook graag zelfstandig doelstellingen behaald? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? En werk je nauwkeurig genoeg om administratief orde te houden? Ben je leergierig en enthousiast, en wil je graag deskundig worden in je vakgebied?

Veel vragen met ja beantwoord? Lees dan snel verder of neem contact op met 0548-211550 voor meer informatie (vraag naar Jan Beunk).


Solliciteren verkoopmedewerker senior


Dit ga je doen

Verreweg het grootste deel van onze klanten vindt ons online; klanten doen een aanvraag voor een offerte. Na een offerteaanvraag neem jij als verkoopmedewerker senior contact op met de klant om zijn situatie te beoordelen en de wensen in kaart te brengen. Nu jouw rol als deskundige adviseur in beeld. Je bekijkt of alles mogelijk is, geeft advies en stelt een offerte op. Eventueel maak je met een tekenprogramma een prachtige 3D-tekening van de haardopstelling zodat de klant een perfect beeld krijgt van de gewenste opstelling. Heb je de handtekening binnen? Vanaf dan verzorg je het hele project en ontzorg je de klant tot het moment dat de haard brandend staat opgesteld. Een deel van onze verkopen komt voort uit onze fraaie showroom in Rijssen waar wij dagelijks klanten verwelkomen. Jij voorziet ze desgevraagd van passend advies en hoopt ze te inspireren met onze vele showroommodellen en haardpresentaties.


Deze prachtige haarden of complete opstellingen ga jij verkopen!


Wie zijn wij

Haardenexpert is een gezonde en hard groeiende onderneming met veel ambitie. We zijn een echt familiebedrijf met een christelijke geloofsovertuiging. Dat houdt in dat de winkels op zondag en christelijke feestdagen gesloten zijn en dat je open moet staan voor onze bedrijfscultuur.  Momenteel besturen we nog twee haardenspeciaalzaken, ieder met een prachtige showroom en een succesvol concept. In 2021 hopen wij hier nog een geheel nieuw (retail)concept aan toe te voegen. 


Werken bij Haardenexpert betekent


Wil jij graag een bijdrage leveren aan de verdere groei van Dé Haardenexpert? 

Zoek je een afwisselende baan met intensief klantcontact bij de mooiste haardenspeciaalzaak van Nederland? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken! Samen met je collega’s zorg jij dat iedere klant de aanschaf van een haard met een glimlach ervaart. Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Jan Beunk via 0548-211550 of jbeunk@haardenexpert.nl.  


Solliciteren verkoopmedewerker senior