Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vacature Technisch Verkoopadviseur


 

Solliciteren technisch adviseur

locatie     Standplaats   Jutestraat 6A te Rijssen
         
Uren   Uren per week   40 uur (zaterdags beschikbaar)
         
Denkniveau   Werk-/denkniveau     MBO/HBO

 


 

Functieomschrijving

Ben jij een technisch verkoopadviseur in hart en nieren? Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende advies-functie waarin je alleen maar werkt met 'hot-leads'? Dan is deze vacature van Haardenexpert iets voor jou! Als adviseur haarden en kachels bij Haardenexpert werk je met veel plezier voor gewaardeerde klanten uit heel Nederland. Je komt te werken in Rijssen waar je naast je eigen kantoorruimte de beschikking hebt over een luxe showroom. 

Online is Haardenexpert wellicht een van de grootst een meest actieve spelers in de markt. De meeste klanten weten ons dan ook te vinden via de verschillende zoekmachines en doen een offerte-aanvraag op onze website. Deze zogenoemde 'hot leads' komen rechtstreeks bij jou in de inbox, vanaf daar pak jij het adviestraject op.

Zo gaat het in z'n werk

Nadat de klant een offerte-aanvraag heeft gedaan ga jij als adviseur eerst (vaak telefonisch) inventariseren wat de wensen van de klant zijn. Immers niet alle kachels kunnen zomaar in elke woning worden geplaatst. Technisch inzicht en mee kunnen denken met de klant wordt dan ook erg gewaardeerd. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van een scherpe offerte. Bij Haardenexpert werken we met een uniek offertesysteem waarmee je in een handomdraai een offerte opstelt. Wil de klant niet alleen een haard maar bijv. ook een meubel of schouw? Dan ontwerp je natuurlijk een prachtige opstelling met tekenprogramma Sketch-Up. 

Zodra je de offerte hebt verstuurt begint het echte sales-traject. Door jouw commerciele instelling en enthousiaste manier van werken weet jij de klant te overtuigen om voor Haardenexpert te kiezen. Heeft een klant nog een extra zetje 'in de rug' nodig? Dan kun je ze met een gerust hart uitnodigen in onze luxe showroom om ze de mooiste haarden en opstellingen te laten zien. Als je de order binnen hebt en de klant tevreden is dan draag je deze netjes en compleet over aan je collega's van de backoffice. Zij pakken het traject verder op en zorgen ervoor dat de haard op de juiste wijze wordt geinstalleerd.

Over het algemeen werk je alleen met 'hot leads'. Dit houdt in dat de leads geinteresseerd zijn in een prachtige haard of kachel en een offerte aanvraag bij Haardenexpert heeft gedaan.

Jouw werkzaamheden:

 • Advies geven aan de klant
 • Het beantwoorden van klantvragen
 • Het opstellen van offertes voor klanten
 • Klanten onvangen in onze ruime showroom
 • Het voeren van verkoopgesprekken met klanten
 • Het maken van 3D-tekeningen op maat
Dit kun je van ons verwachten:
 • Gedreven en enthousiaste werksfeer
 • Interne sales training
 • Een goed salaris op basis van resultaat
 • Ruime groei- en ontwikkelingskansen
 • Vrij op zon- en feestdagen
 • Bij goed functioneren uitzicht op vaste aanstelling

Steek jij het vuur bij ons aan? Ben jij onze nieuwe Haardenexpert?

Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer informatie of een meeloopdag? Geen probleem. Reageer dan door jouw CV en motivatie te sturen naar jsmalbrugge@haardenexpert.nl of via de sollicitatiebutton.

Solliciteren technisch adviseur