Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vacature verkoper BBL


 

Solliciteren verkoper

locatie     Standplaats   Jutestraat 6A te Rijssen
         
Uren   Uren per week   40 uur (bij voorkeur)
         
Denkniveau   Werk-/denkniveau     MBO

 


 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar verkooptalenten! Ben jij klantvriendelijk, commercieel, representatief en heb jij oog voor de wensen van de klant? Ga dan de uitdaging aan en kom onze afdeling Verkoop versterken! Als verkoper BBL bij Haardenexpert ga je deel uitmaken van een salesteam die er alles voor doen om goed advies te geven en opdrachten binnen te slepen. En om dit te kunnen doen hebben we gedreven top verkopers of toptalenten nodig. Ben jij klaar voor een uitdagende baan in ons enthousiaste en gedreven team bij een snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct!

Wie zoeken wij

Je bent een gedreven en enthousiast persoon want je moet natuurlijk in ons team passen. Met veel passie over de haarden en kachels verkoop je een prachtige houthaard, gashaard of kachel aan de klant en jij zorgt ervoor dat de klant de haard krijgt die hij wenst en welke goed in zijn situatie past. Eventueel met behulp van een 3D tekening. Door middel van ons geautomatiseerde offertesysteem maak je offertes op maat voor de klant en zorg je ervoor dat je deze goed opvolgt en alle vragen van de klant tijdig beantwoordt. Als je de order hebt gescoord en de klant tevreden is draag je deze compleet en netjes over aan je collega’s van Customer service, zij zorgen dan voor de verdere afhandeling.

Jij hebt:

  • Een gedreven mentaliteit
  • Een resultaatgerichte denkwijze
  • Ervaring met Windows, Word en Outlook

Werkzaamheden als verkoper BBL

Je maakt de offerte’s voor klanten via ons eigen ontwikkelde CRM-systeem en blijft de offerte’s opvolgen totdat je de opdracht binnen hebt gehaald. Jouw expertise en gretigheid is dus van groot belang om opdrachten binnen te halen.

Naast het behandelen van offerte aanvragen ontvang je ook klanten in onze luxe showroom. De showroom klanten worden door jou helemaal van A tot Z geadviseerd, jij bent degene met de juiste kennis in huis. Uiteraard zorgen we er met elkaar voor dat de showroom er verzorgt en up-to-date uit ziet. De klant moet immers in een warm bad komen.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Gedreven en enthousiaste werksfeer
  • Uitgebreide interne sales training
  • Ruime groei- en ontwikkelingskansen

Steek jij het vuur bij ons aan? Ben jij onze nieuwe Haardenexpert?

Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer informatie of een meeloopdag? Geen probleem. Reageer dan door jouw CV en motivatie te sturen naar jsmalbrugge@haardenexpert.nl of via de sollicitatiebutton.

Solliciteren verkoper

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.