Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vacature medewerker Customer Service


 

Solliciteren Customer Service Medewerker

locatie     Standplaats   Jutestraat 6A te Rijssen
         
Uren   Uren per week   40 uur
         
Denkniveau   Werk-/denkniveau     MBO/HBO

 


 

Vacature-omschrijving

Ben je communicatief vaardig en vind jij een hoge klanttevredenheid erg belangrijk? Ben jij goed in het onderhouden van relaties met klanten en heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel. Werk je accuraat en behoud je altijd het overzicht? Kom dan als medewerker Customer Service ons team versterken! Samen met je collega’s ben je er verantwoordelijk voor dat iedere klant de aanschaf van een haard beleeft met een glimlach, van verkoop tot aftersales. Daarnaast houd je je bezig met het controleren / verwerken van binnenkomende orders en verricht je diverse administratieve werkzaamheden. Ben jij klaar voor deze uitdagende baan? Solliciteer dan direct!

Haardenexpert, dit zijn wij:
Haardenexpert is dé (online) haarden-, en kachelspecialist. Door onze succesvolle online marketingstrategie zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste haardenzaken van Nederland. Met onze meer dan 10 jaar ervaring en deskundigheid helpen wij iedereen in hun zoektocht naar de perfecte haard. De haard die zorgt voor de noodzakelijke warmte of juist de blikvanger moet worden in een prachtige woonkamer.  

Ons team van enthousiaste medewerkers begeleidt al onze klanten van inspiratie en informatie tot de realisatie en installatie van de haard. En dat samen met een netwerk van installateurs en vervoerders, door heel geheel Nederland. Vakkundig en betaalbaar!

Wie zijn wij als werkgever?
Haardenexpert is een gezonde en hard groeiende onderneming met veel ambitie. We zijn een echt familiebedrijf met een christelijke geloofsovertuiging. Dat houdt in dat de winkels op zondag en christelijke feestdagen gesloten zijn en dat de cultuur binnen onze organisatie wel echt bij je moet passen. Het gaat nu nog om 2 haardenspeciaalzaken, ieder met een prachtige showroom en het zit in de planning om in 2021 een nieuw (retail)concept op te starten. Verreweg het grootste deel van de verkopen gebeurt online; klanten doen een aanvraag voor een offerte en de verkopers doen vervolgens telefonisch een verkoopgesprek. Vervolgens wordt een 3D ontwerp gemaakt en een maatwerkoplossing verkocht. Uiteraard is er ook veel showroombezoek, waar de verkoop dan op de gebruikelijke manier plaats vindt. 

Jouw sterke kanten
We zijn op zoek naar iemand die (met voorkeur) ervaring heeft met customer service of een vergelijkbare functie. Jij bent gemotiveerd, behulpzaam, secuur, en kunt goed structureel werken. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je sociaal vaardig en vind je het leuk om problemen bij klanten op te lossen.


Werkzaamheden als Medewerker Customer Service:

 Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijns-telefonie en spreekt klanten aan in de showroom,

 Je verwerkt en controleert de binnenkomende orders,

 Je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers, installateurs etc. in het traject van verkoop tot oplevering,

 Je pakt service-aanvragen van klanten op en handelt ze correct af (samen met collega’s),

 Je plant onze monteurs in en het bent verantwoordelijk voor het afhandelen van administratieve werkzaamheden,

 Je hebt een nuchtere Twentse (werk)mentaliteit en bent bloedfanatiek,

 Je hebt minimaal MBO of HBO werk en denkniveau en bij voorkeur enige ervaring in een gelijkwaardige functie.


Wat wij bieden:

 Bij goed functioneren uitzicht op vaste aanstelling,

 25 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling,

 Ruimte om te ontwikkelen als customer service medewerker,

 Uitdagende en afwisselende werkzaamheden,

 Een zeer enthousiast en gedreven customer service team die er met zijn allen voor willen gaan,

 Een fijne werkplek in een net nieuw ingericht kantoor en showroom,

 Een prettige werkomgeving in een modern bedrijf met geautomatiseerde bedrijfsprocessen (nagenoeg papierloos),

 Een meer dan goed basissalaris, passend bij jouw kennis en ervaring.


Groeipad
Wij als Haardenexpert vinden het belangrijk dat je je verder kunt ontwikkelen als een uitstekende customer service medewerker. Daarom worden je, naast een interne opleiding, cursussen en opleidingen aangeboden om alle ins- en outs van kachels/haarden te leren.

Loop jij al warm voor deze leuke en afwisselende functie? Solliciteer dan direct!

Wil je eerst meer informatie  een dag meelopen? Laat het dan gerust weten. Reageer dan door jouw CV en motivatie te sturen naar bvanderveen@haardenexpert.nl of via de sollicitatiebutton.

Solliciteren Customer Service Medewerker

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.