Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

ZATERDAG VERBOUWINGS UITVERKOOP! (actie verlopen)

Uitverkoop
Op zaterdag 4, 11, 18 en 25 april heeft Haardenexpert VERBOUWINGS UITVERKOOP. Kom langs in onze uitgebreide showroom in Rijssen waar vele haarden brandend staan opgesteld. Doordat wij van de zomer onze showroom volledig gaan verbouwen bieden wij vele showroommodellen en tevens voorraad modellen aan met waanzinnige kortingen. Elke zaterdag in april zijn er tevens leuke activiteiten voor jong en oud! Kortom een leuk evenement voor het hele gezin.

Tijdens de VERBOUWINGS UITVERKOOP op 4, 11, 18 en 25 april zijn wij geopend van 09:00 uur t/m 16:00 uur.


Beste prijsHoge kortingen

Tijdens de VERBOUWINGS UITVERKOOP draait het echter niet alleen om de sfeer en beleving. Ook kunnen wij, in samenwerking met onze leveranciers, u extra hoge kortingen geven. Mocht u altijd al de wens hebben gehad om ooit een haard aan te schaffen, dan bieden wij u nu de ultieme kans!

Wij bieden u gegarandeerd de beste prijs van Nederland tijdens onze VERBOUWINGS UITVERKOOP. Zo profiteert u van onze vakkundigheid en professionele service, tegen de allerbeste prijs. Desgewenst maken wij de beste complete prijs voor u. Van losse haard tot volledige geïnstalleerd bij u thuis. Door heel Nederland!


 

Outlet haarden en kachelsOutlet shoppen bij Haardenexpert

Tijdens de VERBOUWINGS UITVERKOOP bieden wij diverse haarden en kachels van alle bekende merken tegen discount prijzen!

De haarden en kachels welke wij aanbieden tijdens de verbouwings uitverkoop zijn geen oude of overjarige modellen maar gangbare en moderne toestellen zeer up-to-date en allen voorzien van de nieuwste technieken.

Wilt u graag een gas- of houthaard tegen een bodemprijs? Dit is dit de ultieme kans! Wees er wel snel bij want de voorraad is beperkt!


3-D
Laat een 3D-ontwerp maken!

Tijdens de SHOWROOM UITVERKOOP kunt u een 3D-tekening laten maken van uw favoriete haard in uw eigen woonkamer. Zo krijgt u nog beter een beeld van de eventuele toekomstige situatie. Wij nemen samen met u al uw wensen door en maken een realistische weergave gebaseerd op uw situatie.

 


Faber

Gratis FABER advies

Op zaterdag 11 april is er een product specialist van Faber aanwezig in onze showroom om al uw vragen over de Faber haarden te beantwoorden. Laat u adviseren over de laatste technieken van Faber en adviseren over uw eigen situatie door een van de productspecialisten van Faber op deze zaterdag. 


SpringkussenDiverse activiteiten

Tijdens de VERBOUWINGS UITVERKOOP zullen er diverse activiteiten plaats vinden voor jong en oud:

  • Hapje en een drankje
  • Springkussen in de vorm van een kachel
  • Marshmallows boven het vuur
  • Indoor Stuv BBQ demonstratie     

Haarden drankje 

 

Jutestraat 6A - Rijssen
zaterdag geopend van 9:00 tot 16:00 uur