Tweedekansjes

Tweedekansjes

Ons assortiment

Bij Haardenexpert hebben wij zo nu en dan ook ‘tweedekansjes’ in de verkoop. Dit zijn haarden die door een klant geretourneerd zijn. De geretourneerde haard is door ons gecontroleerd en verkeert nog in goede conditie. U ontvangt dus de volledige fabrieksgarantie. Mochten er onverhoopt toch gebruikerssporen op de haard zitten, dan staat dit vermeld op de productpagina.

Duurzame keuze

Duurzame keuze

Extra voordelig geprijsd

Vanuit milieubewust oogpunt verdienen de haarden een nieuwe eigenaar. Met de aanschaf van een ‘tweedekansje’ maakt u een duurzame keuze omdat het product niet weggegooid hoeft te worden. Ook bespaart u geld omdat wij de ‘tweedekansjes’ aanbieden tegen scherpe prijzen. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U geniet van een haard van topkwaliteit en van voordeel in uw portemonnee. Kunnen wij u blij maken met een van onze ‘tweedekansjes’?

Beperkte voorraad

Beperkte voorraad

Wees er snel bij

Belangrijk om te weten: voor tweedekansjes geldt meestal wel ‘slechts 1 product op voorraad’. In het geval dat de haard dubbel besteld wordt, gaat de eerste bestelling die volledig afgerond (en betaald is) voor.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op