Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Top Deal dagen 2013 (actie verlopen)

Haardenexpert Top Deal dagen - hoge kortingen!

hapje en een drankjeOp  18, 19 en 21 t/m 26 oktober 2013 organiseert de Haardenexpert de Top Deal dagen. Deze dagen zijn een ware happening voor jong en oud! Tijdens deze Top Deal dagen kunt u profiteren van hoge kortingen en een uitstekende sfeer.  Aan de kleinen onder ons is ook gedacht, er is een springkussen aanwezig in de vorm van een heuse kachel.

Tijdens onze Top Deal dagen op 18, 19 en 21 t/m 26 oktober zijn wij iedere dag geopend van 08.00 uur t/m 17.00 uur.

Op 18, 24 en 25 oktober zijn wij geopend t/m 21.00 uur.


top deal garantieHoge kortingen

De Top Deal dagen bij Haardenexpert, de naam zegt het al, wij verzekeren u van een Top Deal. Tijdens deze dagen profiteert u van uiterst hoge kortingen die mede mogelijk zijn gemaakt door de leveranciers.

Op deze manier profiteert u van onze vakkundigheid en professionalisme tegen een uiterst scherpe prijs, zonder twijfel de beste deal van Nederland!


Faber Relaxed M Smart

Diverse outlet modellen

Tijdens de Top Deal dagen zijn er verschillende outletmodellen beschikbaar. Er zijn een aantal gebruikte hout- en gashaarden beschikbaar, maar ook een partij nieuwe gashaarden. Het gaat om een grote partij Faber Relaxed M Smart (afgebeeld) gashaarden welke speciaal door Haardenexpert in zijn gekocht voor deze actiedagen.

De Faber Relaxed M Smart is exclusief verkrijgbaar bij Haardenexpert!


450 euro terugMaak kans op 450 euro

Ook maakt u tijdens de Top Deal Dagen dankzij het CBW kans om €. 450,- terug te winnen van het bedrag dat u bij ons heeft besteed! Wij zijn een CBW erkend bedrijf, wat dus in houdt dat wij een betrouwbaar en gezond bedrijf zijn.

Voor meer informatie over het terug winnen van de €. 450,- en de CBW erkenning, kan u hier klikken.


Stuv bbqDiverse activiteiten

Barbeque demonstraties in een houthaard, een enorm springkussen in de vorm van een kachel, u kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt bij Haardenexpert tijdens de Top Deal dagen! Kom gezellig naar onze showroom voor een hapje en een drankje en proef deze onvergetelijke sfeer.


 

Pallet pelletkorrelsGratis europallet pelletkorrels

Schaft u tijdens de Top Deal dagen een pelletkachel aan bij Haardenexpert dan krijgt u daar een europallet pelletkorrels bij cadeau! Met deze unieke actie van Haardenexpert komt u de aanstaande winter zonder problemen door.