Thermocet

Thermocet header

Thermocet - Where fire meets design

Al sinds 1974 is ThermoCet actief in het ontwikkelen en produceren van gas gestookte haarden en kachels. De producten worden in een eigen laboratorium ontwikkeld en uiteindelijk CE gekeurd. Veel zorg wordt besteed aan kwaliteit, duurzaamheid, installatie en bedieningsgemak. Productie en assemblage vinden plaats in een eigen ISO gecertificeerde fabriek.

Aan uw interieur stelt u hoge eisen. Of het nu gaat om een klassieke of moderne invulling van het begrip stijl en sfeer, het blijft een weergave van uw persoonlijke smaak en gevoel. Ook bij het begrip warmte gaat u op uw persoonlijke smaak af. Hierbij komt echter dat waar het gaat om verwarming van uw huis, u ook nadrukkelijk moet letten op kwaliteit, duurzaamheid en rendement.

Door de jarenlange ervaring en het vakmanschap zijn onze gaskachels, inzet- en inbouwhaarden stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit. Wellicht dat deze site u kan inspireren om te investeren in sfeer en rendement in uw interieur.

Thermocet trimlineTrimline serie - Strak en sfeervol

Deze royale inbouw gashaard kan op zeer strakke wijze worden ingebouwd, zonder dat er staaldelen of afwerklijsten zichtbaar zijn. De volautomatische gasregeling is netjes in een inbouwcassette weggewerkt. Het niet van echt houtvuur te onderscheiden vlambeeld is verkrijgbaar in een houtimitatie of kiezelvariant. Klik hier voor de Trimline serie van Thermocet.