• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Trimline Fires 73H Tunnel

Gashaarden
€ 5.459

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Trimline Fires 73H Tunnel

Trimline Fires 73H Tunnel

Als u van twee kanten van de haard wilt genieten van de prachtige vlammen, dan is de Trimline Fires 73H Tunnel een zeer goede optie voor u. Zo is hij zeer geschikt als roomdivider. Plaats hem bijvoorbeeld tussen de keuken en de woonkamer of als afscheiding tussen uw slaapkamer en inloopkast.

Deze gashaard is voorzien van een dubbele brander, waardoor het vuurbeeld erg lijkt op dat van een echt houtvuurtje. De Trimline Fires 73H Tunnel is voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Dit betekent dat de benodigde zuurstof via het rookkanaal (130/200mm) van buiten wordt gehaald. Dit maakt deze haard zeer geschikt voor woningen die goed zijn geïsoleerd. De haard is vervaardigd uit zwart plaatstaal. De haard heeft een afmeting van 96,1 centimeter breed, 107 tot 132,5 centimeter breed en 33 centimeter diep. De ruit heeft een breedte van 73,2 centimeter en een ruithoogte van 65,7 centimeter. Doordat het een grote ruit betreft, heeft u vanuit vele plekken in de woning prachtig zicht op de vlammen.

Technische specificaties van de Trimline Fires 73H Tunnel

De Trimline Fires 73H Tunnel heeft een minimaal vermogen van 6kW en een maximaal vermogen van 10kW. Dit maakt hem zeer geschikt voor middelgrote woningen. Daarnaast heeft de haard een rendement van 75% en is hij voorzien van energielabel A. Met de Trimline Fires 73H Tunnel haalt u een haard voor de toekomst in huis. De haard kan namelijk branden op aardgas of propaan.

Standaard en optioneel

De Trimline Fires 73H Tunnel wordt standaard geleverd met EcoMax afstandsbediening en stammenset. Heeft u liever een ander vuurbed? Dan kunt u ook kiezen voor een pebbles of stenen kiezel.

Advies nodig?

Wilt u graag een gashaard aanschaffen maar bent u er nog niet helemaal uit? Het team van Haardenexpert helpt u graag. Neem telefonisch contact met ons op via 0548-211550 of kom langs in onze Showroom. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen9 tot 10 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Steenmotief, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Trimline Fires 73H Tunnel Gashaarden

De Trimline Fires 73H Tunnel is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.
Ontvang aanbieding