• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Trimline Fires 100 Front

Gashaarden
€ 4.823

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Trimline Fires 100 Front

Trimline Fires 100 Front
De Trimline Fires 100 Front is een prachtige, moderne gashaard met een front vuurzicht. Dit betekent dat het vuur alleen aan de voorkant zichtbaar is. Het betreft een landscape haard welke is voorzien van een dubbele brander. Om te stoken op een lager vermogen, is het mogelijk om één van de twee branders uit te zetten. Zo blijft de sfeer behouden, maar verbruikt u minder gas.

Afmeting Trimline Fires 100 Front

De Trimline 100 Front heeft een inbouwbreedte van 123,1 centimeter, een inbouwhoogte van 73 centimeter en een inbouwdiepte van 32 centimeter. De ruit heeft een afmeting van 100,1 centimeter en een hoogte van 38 centimeter. Door deze ruime ruit heeft u prachtig zicht op de vlammen.

Technische specificaties

Met de Trimline Fires 100 Front haalt u een prachtig gesloten haard in huis welke geschikt is voor kleine tot middelgrote woningen. Hij heeft namelijk een minimaal vermogen van 2,5 kW en een maximaal vermogen van 8,8 kW. Zoals gezegd kan er flink worden bespaard op het verbruik door slechts één brander aan te zetten. Het rookkanaal met een diameter van 130/200mm kan bovenop de haard worden aangesloten. De zuurstof die nodig is voor de verbranding wordt via dit rookkanaal van buiten gehaald en de afvalstoffen worden weer via het rookkanaal naar buiten afgestoten. Door deze zogenoemde gesloten verbranding is deze haard zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen.

Standaard bijgeleverd en mogelijkheden

De Trimline Fires 100 Front wordt standaard geleverd met houtset, ECOMAX afstandsbediening, een interieur gladde wandset en een interieur lamellen wandset. Optioneel kunt u kiezen voor ontspiegeld glas. Ontspiegeld glas zorgt er voor dat het lijkt alsof er geen ruit in de haard zit, omdat er geen weerspiegeling te zien is. Daarnaast kan er worden gekozen voor een pebbles, carrara stenen of basalt stenen vuurbed in plaats van een houtset. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een zwart glazen interieur en een Wifi-box & App Control. Deze laatste functie maakt het mogelijk om de haard vanaf een afstand te bedienen. Vertrekt u bijvoorbeeld op een koude winterse dag vanaf uw werk naar huis, dan kunt u vanaf uw werk de haard al aan zetten. Zo kunt u thuiskomen in een behaaglijke warmte. Eigenlijk alle opties zijn tegen meerprijs te verkrijgen.

Advies nodig?

Bent u er nog niet helemaal uit of ontvangt u graag nog wat advies van een van onze adviseurs? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs in onze showroom waar vele haarden brandend opgesteld staan. We staan graag voor u klaar.

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Trimline Fires 100 Front Gashaarden

De Trimline Fires 100 Front is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.

Ontvang aanbieding