Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Stookdagen 2013 (actie verlopen)

Op 14, 15 en 16 Februari 2013 organiseert de Haardenexpert de stookdagen. Dit grandioze evenement is voorzien van de juiste sfeer en is een beleving voor jong en oud! Tijdens deze stookdagen kunt u profiteren van hoge kortingen.  Als extra voordeel hebben wij verschillende prijzen beschikbaar gesteld, waardoor het voordeel nog verder kan oplopen. De hoofdprijs is maar liefst een gratis kachel

Tijdens onze stookdagen op 14, 15 en 16 februari zijn wij geopend van 09.00 uur t/m 21.00 uur


Beste prijsHoge kortingen

Tijdens de stookdagen draait het echter niet alleen om de sfeer en beleving. Ook kunnen wij, in samenwerking met onze leveranciers, u extra hoge kortingen geven. Mocht u altijd al de wens hebben gehad om ooit een haard aan te schaffen, dan bieden wij u nu de ultieme kans!

Wij bieden u gegarandeerd de beste prijs van Nederland tijdens onze stookdagen. Zo profiteert u van onze vakkundigheid en professionele service, tegen de allerbeste prijs.


Gratis Kachel

Gratis kachel en 6 andere prijzen

Tijdens de stookdagen verloot Haardenexpert een zevental prijzen onder de klanten die een haard aan hebben geschaft tijdens de stookdagen. U maakt met de eerste prijs zelfs kans op een gratis kachel! De volgende prijzen zullen worden verloot:

1. Kachel
2. Buitenhaard
3. Kuub hout of jaar lang gratis gas t.w.v. €.225,- (afhankelijk van type haard) *
4. Kuub hout of jaar lang gratis gas t.w.v. €.225,- (afhankelijk van type haard) *
5. Beauty Case Carmen t.w.v. €. 214,94
6. Haardstel t.w.v. €. 125,-
7. Dinerbon t.w.v. €.100,- 

 

* Vraag naar de voorwaarden in onze showroom


Outlet haarden en kachelsOutlet shoppen bij Haardenexpert

Speciaal voor de stookdagen hebben we een speciale ruimte gereserveerd in het magazijn voor een groot aantal voorraad kachels. Het betreft nieuwe haarden en kachels en ze gaan voor dump prijzen weg.

De kachels die in de outlet hoek op staan gesteld zijn geen oude of overjarige modellen maar gangbare en moderne toestellen. Onze huidige showroom is ook zeer up-to-date en is voorzien van de allernieuwste modellen gas- en houthaarden.

Wilt u graag een gas- of houthaard tegen een bodemprijs? Dan is dit de ultieme kans om er aan het einde van deze winter nog warmpjes bij te zitten! Wees er wel snel bij want de voorraad is beperkt!magazijn uitverkoop kachels


Energie besparenMilieu bewust het jaar 2013 in!

Gaat u ook milieubewust het nieuwe jaar in? Tijdens onze stookdagen is er een stand aanwezig van Pijffers Zonnepanelen, zij geven u een advies op maat op het gebied van zonnepanelen. Zij rekenen samen met u uit wat u kan besparen en wat uw rendement zal zijn. 

HWAM IHS Systeem
Onlangs introduceerde het Deense topfabrikant HWAM een geheel vernieuwend stukje techniek, namelijk het IHS (Intelligent Heat System). Dit systeem zorgt ervoor dat de verbranding automatisch wordt geregeld door middel van het regelen van de lucht toevoer. Verder is dit systeem voorzien van een luxe afstandsbedieng. 

Doordat dit systeem voor een uiterst optimale verbranding zorgt, zorgt dit product voor een duidelijke energiebesparing. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Pelletkachelpelletkachel
Naast de zonnepanelen  en de HWAM IHS staat er ook een pelletkachel brandend opgesteld. Het gaat hier om een Italiana Camini Point pellekachel. Graag geven wij u uitleg en stookadvies bij dit schitterende energiezuinige product.


styling advies

Gratis Interieurstyling advies

In de eerste plaats zijn de medewerkers van Haardenexpert bereid om met u mee te denken rondom uw haard, Alle mogelijkheden kunnen worden besproken en er wordt zelfs een 3D tekening speciaal voor u gemaakt, zodat u ook een beeld krijgt over de situatie in uw woning. Tevens heeft Haardenexpert voor donderdag 14 februari 2013 een interieurstylist in de arm genomen om de juiste adviezen te geven aan de klant op het gebied van interieurstyling!

Hoe te reserveren voor het gratis interieuradvies op donderdag 14 februari 2013:

Helaas zijn alle tijdstippen bezet. Maar ook onze verkopers kunnen u voorzien van advies, en u helpen om de juiste opstelling in uw woning te realiseren! 

Tijdstippen:

 • 10.00 uur - 11.00 uur (bezet)
 • 11.00 uur - 12.00 uur (bezet)
 • 13.00 uur - 14.00 uur (bezet)
 • 14.00 uur - 15.00 uur (bezet)
 • 15.00 uur - 16.00 uur (bezet)
 • 16.00 uur - 17.00 uur (bezet)

Tijdens onze stookdagen op 14, 15 en 16 februari zijn wij geopend van 09.00 uur t/m 21.00 uur


Speciale Spartherm actie 

Dankzij speciale afspraken met de houthaarden fabrikant Spartherm kan Haardenexpert u laten profiteren van een speciale actie. Alle Spartherm liftdeurhaarden worden tijdens de stookdagen geleverd met een gratis donker interieur waarvan de waarde wel op kan lopen tot maar liefst €. 500,-

Spartherm actie


SpijkerslaanDiverse activiteiten

Tijdens de stookdagen zullen er diverse activiteiten plaats vinden voor jong en oud:

 • Warme Chocomel - Dankzij Campina kan er kan onder andere echte Campina Chocomel geproefd worden. 
 • Warme Bonen/Erwten soep
 • Marshmallows en worstjes boven het vuur
 • Indoor Stuv BBQ demonstratie
 • Spijkerslaan