• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Swing Insert 51x45

Houtkachels
€ 3.010

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Swing Insert 51x45

De Spartherm Swing Insert 51x45. Meer weten over deze prachtige inzet houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Spartherm haard

Al ruimschoots 35 jaar garandeert het Duitse merk Spartherm solide en hoogwaardige haarden. Ze worden geprezen om hun vooruitstrevende ideeën, milieuvriendelijkheid en ambitie voor ultieme perfectie, waardoor ze een uitstekende reputatie hebben verworven

Met oog voor detail worden de Spartherm houthaarden ontworpen, met als typerende eigenschap de chamotte bekleding. Dit is een hoogwaardige vuurvaste steen en zorgt voor een doelmatige warmteverdeling, een hoog rendement en schone glasoppervlakken. Met een minimalistisch design laten de haarden het intrigerende vlammenspel optimaal schitteren, waardoor u wordt omarmd door de warmte en charme die alleen Spartherm heeft.

Ga voor in inzethaard

Een inbouwhaard is een visueel pronkstuk in uw huis. Wat een inzethaard echt onderscheidt, is hoe perfect het zich mengt met uw woning. Door het strakke design is een inzethaard perfect voor een hedendaagse en moderne inrichting.

Het gaat verder dan alleen stijl, een inzethaard heeft ook een praktische kant dankzij zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw leefruimte niet alleen geweldig oogt, maar daarnaast prettig aanvoelt. Een inzethaard van deze tijd is uitgerust met innovatieve technologieën die een effectieve en gelijkmatige warmteverspreiding verzekeren, wat resulteert in een comfortabele en fijne sfeer, ook als de temperaturen dalen.

Let op: het kiezen voor een inzethaard vraagt bij bestaande situaties om aardig wat aanpassingen aan het huis. Een inbouwhaard is om deze reden uitstekend zodra u een nieuwbouwwoning heeft verkregen of op (korte) termijn groots wilt gaan verbouwen. 

Spartherm Swing Insert 51x45 aanschaffen

Wilt u meer weten over de Spartherm Swing Insert 51x45 en wat de voordelen van deze haard zijn? Wij horen graag van u. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de warmte en knusse sfeer van onze haarden zelf wenst te ervaren, dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit maakt het mogelijk om te oordelen of de Spartherm Swing Insert 51x45 uitstekend aansluit op uw wensen, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door het uitgebreide aanbod. 

Geen tijd om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel samen met een deskundige medewerker bekijken wat mogelijk is? Onze expert komt graag bij u langs voor advies aan huis, zodat u in alle rust de juiste beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInzet
Minimale vermogen4,5 kW
Maximale vermogen6,4 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Swing Insert 51x45 Houtkachels

De Spartherm Swing Insert 51x45 is een inzet houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding