• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Swing Corner 59x39x44

Houtkachels
€ 4.795

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Swing Corner 59x39x44

De Spartherm swing Corner 59x39x44. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Hoge kwaliteit met Spartherm

Al ruim 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een betrouwbare naam voor wie op zoek is naar een hoogwaardige haard. Deze uitstekende reputatie komt door de aandacht voor modernisering, duurzaamheid en premium kwaliteit.

Iedere Spartherm houthaard is met aandacht ontworpen, met als bijzondere eigenschap de bekleding met chamotte. Chamotte is een hoogwaardige vuurvaste steen en verzekert een efficiënte warmteverdeling, een hoog rendement en schone glasoppervlakken. Bij Spartherm is minimalisme meer dan een ontwerpkeuze; het zorgt voor extra aandacht voor het vlammenspel, zodat u écht kunt genieten van de sfeer en de warmte in uw ruimte.

Ga voor in inbouwhaard

Een inbouwhaard is een visueel pronkstuk in uw huis. De haard zorgt voor een geheel, waardoor deze samensmelt met uw interieur, maar wel voor een statement zorgt. Met behulp van het gestroomlijnde design is een inbouwhaard een uitstekende keuze voor een strak ingerichte ruimte.

Afgezien van zijn esthetische waarde, fungeert een inbouwhaard ook als een efficiënte warmtebron, waardoor het niet alleen een visuele toevoeging is, maar tevens zorgt voor comfort in uw woning. Moderne inbouwhaarden benutten geavanceerde technologieën voor een efficiënte en evenredige warmteverdeling, waardoor uw woning tijdens koude dagen warm en gezellig is.

Let op: het plaatsen van een inbouwhaard vraagt bij bestaande situaties om aanzienlijke aanpassingen aan de woning. Daarom is een inbouwhaard de perfecte optie voor nieuwbouwwoningen of zodra u gaat verbouwen. 

Meer informatie over de Spartherm swing Corner 59x39x44?

Bent u op zoek naar aanvullende informatie over de Spartherm swing Corner 59x39x44? Neem vrijblijvend contact met onze adviseurs op. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Breng een bezoek aan onze sfeervolle showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u betoveren door de sfeer van de haarden. Dit maakt het mogelijk om te oordelen of de Spartherm swing Corner 59x39x44 perfect aansluit op uw behoeften, terwijl u gelijktijdig wordt geïnspireerd door ons brede aanbod. 

Geen tijd de showroom te bezoeken, maar wilt u wel de mogelijkheden verkennen met een specialist? Onze expert komt graag bij u thuis voor advies aan huis, waardoor u rustig de juiste beslissing kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Swing Corner 59x39x44 Houtkachels

De Spartherm Swing Corner 59x39x44 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding