• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Senso L Klassik

Houtkachels
€ 6.550

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Senso L Klassik

De Spartherm Senso L Klassik. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Spartherm haard

Al ruim 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een betrouwbare naam voor iedereen die een zoektocht is gestart naar een hoogwaardige haard. Ze worden geprezen om hun vooruitstrevende ideeën, milieuvriendelijkheid en streven naar ultieme perfectie, waardoor ze een uitstekende reputatie hebben verkregen

Ieder ontwerp van een Spartherm houtkachel is met aandacht en nauwkeurigheid vervaardigd, waarbij de karakteristieke chamotte bekleding een onmisbaar component is. Deze vuurvaste steen van uitstekende kwaliteit verzekert een goede verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ramen van de haard. Met een minimalistisch design laten de haarden het intrigerende vlammenspel ten volle schitteren, waardoor u geniet van de warmte en charme die alleen Spartherm bezit.

Waarom kiezen voor een vrijstaandehaard?

Een vrijstaandehaard biedt verschillende voordelen voor uw woning. Een van de mooiste pluspunten is de naadloze integratie in het interieur. Door het strakke design past een vrijstaandehaard perfect bij een hedendaagse en moderne inrichting.

Afgezien van de esthetische kwaliteit, dient een vrijstaandehaard ook als een efficiënte warmtebron, waardoor het niet alleen een visuele aanwinst is, maar daarnaast zorgt voor comfort in uw woning. Een vrijstaandehaard van deze tijd is voorzien van slimme technologieën die een effectieve en gelijkmatige warmteverspreiding garanderen, wat resulteert in een comfortabele en huiselijke sfeer, zelfs zodra het kouder wordt.

Het monteren van een vrijstaandehaard in een huidige setting kan flinke aanpassingen aan uw huis vereisen. Dit is de reden dat een vrijstaandehaard de optimale haard bij nieuwbouwwoningen of bij een grote verbouwing.

Ook genieten van de Spartherm Senso L Klassik?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Spartherm Senso L Klassik? Neem vooral contact met onze adviseurs op. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Kom langs in onze gezellige showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verwonderen door de ambiance van de haarden. Hierdoor komt u erachter of de Spartherm Senso L Klassik goed past bij uw verwachtingen en kunt u zich verder laten inspireren door ons brede assortiment. 

Is uw agenda te vol om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een specialist de keuzes bekijken? Wij geven u de mogelijkheid om advies aan huis te ontvangen, waardoor u in uw eigen huis de ideale keuze kunt maken.
 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
Minimale vermogen4,9 kW
Maximale vermogen9,1 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Senso L Klassik Houtkachels

De Spartherm Senso L Klassik is een vrijstaande houtkachel van het merk Spartherm.

Ontvang aanbieding