• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Premium Triple 60x38x50

Houtkachels
€ 8.460

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Premium Triple 60x38x50

De Spartherm Premium Triple 60x38x50. Meer weten over deze prachtige driezijdige houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Spartherm haard

Al ruim 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een betrouwbare naam voor wie een zoektocht is gestart naar een hoogwaardige haard. Blijven vernieuwen, duurzaamheid en uitstekende kwaliteit zijn de aandachtspunten waarop hun naam rust

Elk ontwerp van een Spartherm houtkachel is zorgvuldig en nauwkeurig vervaardigd, waarvan de karakteristieke chamotte bekleding een essentieel component is. Dit is een luxe vuurvaste steen en garandeert een doelmatige warmteverdeling, een hoog rendement en schone ruiten. Met een minimalistisch design laten de haarden het betoverende vlammenspel optimaal schitteren, waardoor u profiteert van de warmte en charme die alleen Spartherm kan bieden.

Ga voor in inbouwhaard

Een inbouwhaard biedt een perfect evenwicht tussen elegantie en gebruiksgemak. De haard zorgt voor een geheel, waardoor dit samensmelt met uw interieur, maar wel een statement maakt. Vanwege het strakke ontwerp gaat een inbouwhaard perfect samen met een eigentijdse en moderne inrichting.

Naast de esthetische kwaliteit, dient een inbouwhaard ook als een doelmatige warmtebron, waardoor het niet alleen een visuele toevoeging is, maar tevens zorgt voor behaaglijkheid in uw woonruimte. Moderne inbouwhaarden benutten geavanceerde technologieën voor een efficiënte en stabiele warmteverdeling, waardoor uw ruimte tijdens koude dagen aangenaam en gezellig is.

Let op: het kiezen voor een inbouwhaard zorgt bij bestaande situaties voor aanzienlijke veranderingen aan de woning. Een inbouwhaard is daarom ideaal wanneer u een nieuwbouwwoning hebt gekocht of in de nabije toekomst groots gaat verbouwen. 

Ontdek meer over de Spartherm Premium Triple 60x38x50

Wilt u meer informatie over de Spartherm Premium Triple 60x38x50 en of deze haard bij uw wensen past? Schroom niet om ons te benaderen. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de warmte en knusse sfeer van onze haarden zelf wilt ervaren, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de gelegenheid om te bekijken of de Spartherm Premium Triple 60x38x50 uitstekend past bij uw behoeften, en u kunt zich meteen laten betoveren door de diversiteit van ons aanbod. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag persoonlijk advies van een professional? We bieden de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving de beste keuze kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen7,0 kW
Maximale vermogen13,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter200mm, 250mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm147.2
Breedte cm67.5
Diepte cm77.3
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Premium Triple 60x38x50 Houtkachels

De Spartherm Premium Triple 60x38x50 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding