• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Premium Triple 50x54x50

Houtkachels
€ 8.975

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Premium Triple 50x54x50

De Spartherm Premium Triple 50x54x50. Meer weten over deze prachtige driezijdige houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Hoge kwaliteit met de Spartherm Premium Triple 50x54x50

In de loop van 3 decennia heeft het Duitse merk Spartherm een goede bekendheid gecreëerd als de favoriete keuze voor kwalitatieve haarden. Ze staan bekend om hun baanbrekende ideeën, milieuvriendelijkheid en ambitie voor ultieme perfectie, waardoor ze een goede reputatie hebben verdiend.

Er wordt aandacht besteed aan elk detail tijdens het ontwerpproces, met als beste eigenschap de chamotte bekleding. Deze vuurvaste steen van uitmuntende kwaliteit staat garant voor een efficiënte verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ramen van de haard. Met een minimalistisch design laten de haarden het betoverende vlammenspel ten volle schitteren, waardoor u wordt omarmd door de warmte en charme die alleen Spartherm heeft.

Ga voor in inbouwhaard

Een inbouwhaard is een smaakvolle toevoeging aan uw woning. Een van de mooiste pluspunten is de naadloze samensmelting in de inrichting. Vanwege het strakke ontwerp gaat een inbouwhaard perfect samen met een hedendaagse en moderne inrichting.

Naast de esthetische kwaliteit, is een inbouwhaard ook een doelmatige warmtebron, waardoor het niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook zorgt voor behaaglijkheid in uw woonruimte. Hedendaagse inbouwhaarden bevatten intelligente technologieën die zorgen voor een goede en constante warmteverspreiding, waardoor uw huis comfortabel en sfeervol blijft op dagen dat er buiten sprake is van een koude temperatuur.

Het is slim om rekening te houden met dat het installeren van een inbouwhaard in bestaande situaties vaak gepaard gaat met aardig wat aanpassingen aan uw huis. We raden daarom altijd aan om voor een inbouwhaard te gaan, wanneer een verhuizing naar een nieuwbouwwoning is voorgenomen of wanneer u grote verbouwingsplannen hebt. 

Ontdek meer over de Spartherm Premium Triple 50x54x50

Wilt u meer weten over de Spartherm Premium Triple 50x54x50 en of deze haard bij uw wensen past? Neem vooral contact met de adviseurs van Haardenexpert op. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en aanbevelingen te geven. 

Wanneer u de aangename ambiance van onze haarden wilt ondervinden, ontdek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de kans om te bekijken of de Spartherm Premium Triple 50x54x50 uitstekend past bij uw eisen, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de diversiteit van ons aanbod. 

Geen tijd de showroom te bezoeken, maar wilt u wel samen met een deskundige medewerker bekijken wat mogelijk is? Onze expert komt graag bij u thuis voor advies aan huis, met als voordeel dat u in alle rust de juiste keuze kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen6,5 kW
Maximale vermogen12,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter200mm, 250mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm154
Breedte cm65.4
Diepte cm39.1
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Premium Triple 50x54x50 Houtkachels

De Spartherm Premium Triple 50x54x50 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding