• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Tunnel 60x51

Houtkachels
€ 5.545

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Tunnel 60x51

De Spartherm Linear Tunnel 60x51. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het merk Spartherm

Al ruim 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een bekende naam voor wie op zoek is naar een hoogwaardige haard. Ze worden geprezen om hun vooruitstrevende ideeën, milieuvriendelijkheid en streven naar ultieme perfectie, waardoor ze een uitstekende reputatie hebben verdiend.

Elke Spartherm houthaard is met oog voor detail ontworpen, met als bijzondere eigenschap de bekleding met chamotte. Dit is een luxe vuurvaste steen en zorgt voor een doeltreffende warmteverdeling, een hoog rendement en schone glasoppervlakken. Met een minimalistisch ontwerp laten de haarden het intrigerende vlammenspel optimaal schitteren, waardoor u profiteert van de warmte en charme die alleen Spartherm heeft.

Voordelen van een inbouwhaard

Een inbouwhaard biedt tal van pluspunten voor uw huis. Een van de meest opvallende pluspunten is de naadloze samensmelting in de inrichting. Het strakke design van een inbouwhaard maakt het de perfecte aanvulling op een eigentijdse en elegante inrichting.

Het is meer dan enkel stijl, een inbouwhaard heeft ook een nuttige kant door zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw woning niet alleen geweldig oogt, maar daarnaast prettig aanvoelt. Tegenwoordig hebben inbouwhaarden geavanceerde technologieën voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor uw woning tijdens koude dagen aangenaam en gezellig is.

Houd er rekening mee dat het monteren van een inbouwhaard in bestaande situaties vaak hand in hand gaat met aardig wat aanpassingen aan uw huis. Dit is de reden dat een inbouwhaard de optimale keuze is voor nieuwbouwwoningen of bij een grote verbouwing. 

Meer informatie over de Spartherm Linear Tunnel 60x51?

Wilt u meer weten over de Spartherm Linear Tunnel 60x51 en wat deze haard u te bieden heeft? Laat het ons weten. We ondersteunen u graag met persoonlijk advies. 

Wanneer u de gezellige sfeer van onze haarden wilt meemaken, bezoek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor weet u of de Spartherm Linear Tunnel 60x51 het beste aansluit bij uw behoeften en kunt u zich meteen laten inspireren door het brede assortiment. 

Bent u niet in staat om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag persoonlijk advies van een professional? Laat onze adviseurs naar u toekomen voor advies aan huis, zodat u in alle comfort en rust de perfecte beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,5 kW
Maximale vermogen7,8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm, 200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Tunnel 60x51 Houtkachels

De Spartherm Linear Tunnel 60x51 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding