• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Triple 80x41x50

Houtkachels
€ 9.065

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Triple 80x41x50

De Spartherm Linear Triple 80x41x50. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Spartherm

Al ruimschoots 35 jaar biedt het merk Spartherm betrouwbare en hoogwaardige haarden. Deze goede reputatie komt vanwege de aandacht voor innovatieve oplossingen, duurzaamheid en hoge kwaliteit.

Elke Spartherm houthaard is met oog voor detail ontworpen, met als bijzondere eigenschap de bekleding met chamotte. Dankzij de hoogwaardige vuurvaste steen wordt een effectieve warmteverdeling bereikt, met een hoog rendement en glasoppervlakken die schoon blijven. Het minimalistische design van Spartherm laat het geweldige vlammenspel op zijn best zijn, waardoor u zeker weet dat u plezier van deze haard heeft.

Voordelen van een inbouwhaard

Een inbouwhaard creëert een ideale balans tussen elegantie en gemak. Een van de meest opvallende sterke punten is de naadloze integratie in het interieur. Het strakke ontwerp van een inbouwhaard maakt het de perfecte aanvulling op een hedendaagse en moderne inrichting.

Naast het design bezit een inbouwhaard tevens handige pluspunten, zoals efficiënte verwarming. Een inbouwhaard van deze tijd is uitgerust met slimme technologieën die een doelmatige en gelijkmatige warmteverspreiding verzekeren. Dit resulteert in een behaaglijke en fijne sfeer, ook wanneer de temperaturen dalen.

Let op: het kiezen voor een inbouwhaard zorgt bij bestaande situaties voor aanzienlijke aanpassingen aan het huis. Daardoor is een inbouwhaard de perfecte keuze voor nieuwbouwwoningen of zodra u gaat verbouwen. 

Spartherm Linear Triple 80x41x50 aanschaffen

Bent u benieuwd naar de Spartherm Linear Triple 80x41x50 en wilt u meer informatie over de haard? We horen graag van u. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de sfeer van onze haarden beleven, dan nodigen wij u van harte uit om onze mooie showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Hierdoor kunt u bepalen of de Spartherm Linear Triple 80x41x50 voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verbazen door alle alternatieven. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, maar toch de mogelijkheden met een expert wilt overleggen, zijn wij er voor u. Beleef de pluspunten van advies op maat bij u thuis, waar u rustig de perfecte keuze kunt maken voor uw situatie.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen8,0 kW
Maximale vermogen14,8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter200mm, 250mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm163.6
Breedte cm82.5
Diepte cm58.6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Triple 80x41x50 Houtkachels

De Spartherm Linear Triple 80x41x50 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.

Ontvang aanbieding