Spartherm Linear Triple 64x31x52

Houtkachels

Adviesprijs

€ 7.820
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Spartherm? De Spartherm Linear Triple 64x31x52 is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Spartherm Linear Triple 64x31x52

De Spartherm Linear Triple 64x31x52 is een prachtige driezijdige inbouwhaard met strakke lijnen. Hierdoor past hij in vele verschillende interieurs. Deze haard is alleen beschikbaar als 4S versie. Dit houdt in dat de ruit van een rand is voorzien. Aan de onderste rand zit een handvat om de haard te kunnen openen. De haard is vervaardigd uit plaatstaal en heeft een inbouwafmeting van 64,6 centimeter breed, 157,8 centimeter hoog en 61,1 centimeter diep. De ruit heeft een breedte van 65 centimeter en een hoogte van 54 centimeter.

Technische specificaties Spartherm Linear Triple 64x31x52

De Spartherm Linear Triple 64x31x52 heeft een minimaal vermogen van 6,3 kW en een maximaal vermogen van 11,7 kW. Hiermee is hij geschikt voor de wat ruimere woningen. Verder heeft deze haard een rendement van maar liefst 80%. Dit geeft de verhouding aan tussen de hoeveelheid brandstof dat de kachel verbruikt en de hoeveelheid warmte dat het oplevert. Daarnaast beschikt deze houtkachel nog over energielabel A. Kortom, het betreft een energiezuinige houtkachel. De haard beschikt over een open verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de benodigde zuurstof voor de verbranding uit de ruimte wordt gehaald waar de haard zich bevindt. Dit maakt deze haard niet zo geschikt voor goed geïsoleerde woningen. Het rookkanaal met een diameter van 200/250mm kan bovenop de haard worden aangesloten.

Mogelijke opties

De Spartherm Linear Triple 64x31x52 heeft diverse opties. Zo kunt u voor de achterwand kiezen voor wit chamotte of zwart chamotte. Beide opties zijn standaard opties, dus is er geen meerprijs aan verbonden.

Meer weten over de Spartherm Linear Triple 64x31x52?

De keuze voor een haard is best een complexe. Wij begrijpen dat dit niet een keuze is die u snel maakt. Wellicht kunnen wij u nog ergens mee helpen. Wij zijn uiteraard telefonisch te bereiken, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze showrooms waar wij vele haarden (brandend) opgesteld hebben staan. U kunt een afspraak maken, maar u mag ook gewoon binnen komen lopen. We zetten de koffie alvast voor u klaar.

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
ModelInbouw
Minimale vermogen6,3 kW
Maximale vermogen11,7 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter200mm, 250mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm157.8
Breedte cm68.5
Diepte cm64.3
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Spartherm Linear Triple 64x31x52 Houtkachels

De Spartherm Linear Triple 64x31x52 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding