• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Triple 100x45x56

Houtkachels
€ 10.205

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Triple 100x45x56

De Spartherm Linear Triple 100x45x56. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hoge kwaliteit met de Spartherm Linear Triple 100x45x56

Al meer dan 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een bekende naam voor wie een zoektocht is gestart naar een hoogwaardige haard. Deze sterke reputatie komt dankzij de focus op vooruitstrevendheid, duurzaamheid en topkwaliteit.

Er wordt aandacht besteed aan elk detail tijdens het ontwerpproces, met als typerende eigenschap de chamotte bekleding. Deze vuurvaste steen van uitstekende kwaliteit belooft een goede verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ramen van de haard. Het strakke ontwerp van Spartherm laat het geweldige vlammenspel op zijn best zijn, waardoor u gegarandeerd kunt genieten van de warmte en sfeer die de haard biedt.

Ga voor in inbouwhaard

Een inbouwhaard creëert een ideale balans tussen elegantie en genieten. Wat deze keuze echt uniek maakt, is de mooie integratie ervan in uw huis. Met behulp van het gestroomlijnde design is een inbouwhaard een uitstekende keuze voor een strak interieur.

Afgezien van de esthetische waarde, fungeert een inbouwhaard ook als een doelmatige warmtebron, waardoor het niet alleen een visuele aanwinst is, maar daarnaast zorgt voor huiselijk comfort. Nieuwe inbouwhaarden zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die een doelmatige en gelijkmatige warmteverspreiding waarborgen, wat leidt tot een comfortabele en fijne sfeer, ook als het kouder wordt.

Het installeren van een inbouwhaard in een huidige setting kan aanzienlijke veranderingen aan uw woning vereisen. We raden daarom altijd aan om voor een inbouwhaard te gaan, zodra een verhuizing naar een nieuwbouwwoning is voorgenomen of wanneer u grote verbouwingsplannen hebt. 

Ook genieten van de Spartherm Linear Triple 100x45x56?

Bent u op zoek naar extra informatie over de Spartherm Linear Triple 100x45x56? Neem gerust contact met de adviseurs van Haardenexpert op. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van advies, zodat u na de aankoop ten volle plezier beleeft aan de haard. 

Wanneer u de gezellige ambiance van onze haarden wilt meemaken, ontdek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit stelt u in staat om te oordelen of de Spartherm Linear Triple 100x45x56 naadloos past bij uw eisen, terwijl u op hetzelfde moment wordt geïnspireerd door ons ruime aanbod. 

Geen tijd de showroom te bezoeken, maar wilt u wel samen met een specialist bekijken wat mogelijk is? Laat onze adviseurs naar u toekomen voor advies aan huis, zodat u in alle comfort en op uw gemak de beste beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen7,7 kW
Maximale vermogen14,3 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter250mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit80 cm tot 100 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm150.0
Breedte cm103.9
Diepte cm58.6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Triple 100x45x56 Houtkachels

De Spartherm Linear Triple 100x45x56 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding